Massage

ΑΦΗ

Το signature μασάζ του «Αφή» προσφέρει βαθιά ανακούφιση στα καταπονημένα σημεία όλου του σώματος και μέγιστη αποφόρτιση από τον τεταμένο τρόπο ζωής.

Ολιστικό

Από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι την άκρη των πελμάτων, ο συνδυασμός των πιο σπουδαίων τεχνικών -όπως η σουηδική μάλαξη, το deep tissue και η ρεφλεξολογία- καταφέρνει να βελτιώσει την κυκλοφορία του λεμφικού, του αναπνευστικού και του κυκλοφορικού συστήματος και να καταπολεμήσει τους μυϊκούς πόνους, τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους.

Πλάτης Αυχένα Κεφαλής

Οι σύγχρονες συνθήκες εργασίας έχουν αντίκτυπο στον κεφάλι, τον αυχένα και την πλάτη μας κάνοντας απαραίτητη την μάλαξη της περιοχής για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος που θα απαλλάξει από πονοκεφάλους και θα ενισχύσει την συγκέντρωση.

Foot Massage

Ξεκίνησε από την ασιατική ήπειρο κι έχει κατακτήσει όλο τον πλανήτη λόγω των ευεργετικών του αποτελεσμάτων. Με περισσότερα από 70.000 νεύρα να καταλήγουν στα πέλματα, γίνεται εύκολα κατανοητό πως η μάλαξη των ποδιών μπορεί να βοηθήσει σε πόνους όλου του σώματος.

Detox

Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της επιδερμίδας σου ο οποίος συνδυάζει την απολέπιση με το μασάζ στοχεύοντας στο βαθύ καθαρισμό και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας μέσω φυτικών προϊόντων και σπάνιων αιθέριων ελαίων.

Couple Massage

Το μασάζ παύει να αποτελεί μοναχική δραστηριότητα και πλέον μπορείς να απολαύσεις την σουηδική μάλαξη παρέα με τον σύντροφο σου στην διπλή μας καμπίνα.

Λεμφικό

Το λεμφικό σύστημα άγει το υγρό των ιστών προς το κυκλοφορικό σύστημα του αίματος. Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος τονώνοντας το ανοσοποιητικό, μειώνοντας τις κατακρατήσεις και βελτιώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας.

Deep Tissue

Το βαθύ μασάζ των ιστών αποτελεί την αγαπημένη μέθοδο μάλαξης των αρχαίων Ελλήνων που αθλούνταν και βασανίζονταν από χρόνια σύσπαση και ένταση των μυών. Η αθλητική μάλαξη, όπως είναι γνωστή σήμερα, καταφέρνει να εντοπίσει τα trigger points, δηλαδή τις κρυμμένες μυϊκές ομάδες που προκαλούν τους βαθύτερους πόνους, και να προσφέρει ανακούφιση.

Κυτταρίτιδα

Η μάλαξη της περιοχής που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα με καινοτόμα βιολογικά προϊόντα έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου που προκαλούν την διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού, την μείωση πόντων από την περιφέρεια (φυσικό αδυνάτισμα) και την βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.

Πρόσωπο

Πρόκειται για ένα φυσικό lifting δίχως ενέσεις και παρεμβάσεις. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξαλείφονται με εξειδικευμένη μάλαξη στο πρόσωπο, τον λαιμό, το κρανίο και τους ώμους. Το πρόσωπο αναζωογονείται, η ένταση στους μύες εξαφανίζεται και η ροή του αίματος αποκαθίσταται.

Αρωματοθεραπεία

Το μασάζ που συνδυάζεται με την αρωματοθεραπεία έχει πολλαπλά οφέλη για την οργανισμό εξαιτίας των σπάνιων αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούμε και των ιδιοτήτων τους. Η μέθοδος ανακουφίζει από την πίεση, βελτιώνει την διάθεση, ενισχύει την ενέργεια, θωρακίζει το ανοσοποιητικό κι εξαλείφει τις πεπτικές δυσλειτουργίες.

keyboard_arrow_up