Έλα Χαμογέλα - Open tv

Το ΑΦΗ φιλοξενείται στην εκπομπή του Open TV “Έλα Χαμογέλα” και η αισθητικός του κέντρου μας απαντάει στις ερωτήσεις της Γιολάντας Ελευθεριάδου όσον αφορά την φωτογήρανση. Καθίστε και απολαύστε την ανάλυση και την αντιμέτωπιση και για ό,τι χρειαστείτε είμαστε εδώ για εσάς.

Black Doll Therapy

Μία διαδεδομένη θεραπεία των stars του Χόλιγουντ είναι η Black Doll Therapy. Η λείανση και η λάμψη που αποκτά το πρόσωπο μετά τη θεραπεία, οφείλεται στη συνδιαστική δράση της μάσκας ενεργού άνθρακα και του Laser Nd:YAG (με ειδικό φίλτρο διάθλασης). Πρόκειται για μια ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία , που δεν καταλείπει ερυθρότητα και εγγυάται την άμεση επιστροφή στις κοινωνικές δραστηριότητες.

Με λίγα λόγια

Το Black Doll Laser Treatment – όπως αποκαλείται τεχνικά – είναι μια επιδέξια, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία που πραγματοποιείται με Nd-Yag λέιζερ και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ελαχιστοποιήσετε τις μικρό ατέλειες της επιδερμίδας και να χαρίσετε στο πρόσωπό σας πορσελάνινη όψη, βελούδινη υφή και λάμψη εκ των έσω

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να μας καλέσετε στο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ

Καλέστε μας και μάθετε περισσότερα

    keyboard_arrow_up